De politie is op zoek naar mensen die meer weten over een groep jongeren die tijdens Sint Maarten twee broertjes van twaalf en dertien jaar hebben aangevallen. De broertjes liepen over het Brandpunt in Heerhugowaard, toen een van hen in zijn buik en rug werd getrapt.

Het ging vrijdag 11 november tussen 19:45 en 20:10 uur in eerste instantie om vier jongens die de kinderen belaagde, maar al snel breidde de groep zich uit tot ongeveer vijftien jongeren. Dankzij een omstander konden de twee kinderen ontkomen. "Een aantal getuige hebben zich gemeld", vertelt een politiewoordvoerder aan Dijk en Waard Centraal. "Maar vanwege het lopende onderzoek willen we graag meer omstanders spreken."

Op Facebook zorgde de aanval op de Waardse jongens voor verontwaardigde reacties. "Welk 'schorem' haalt het in zijn hoofd om dit mooie evenement te verpesten en nog erger, fysieke en psychische schade aan te richten bij kinderen", schreef buurtbewoonster Paula boos. Ze startte een steunactie en hoopt dat de kinderen worden bedolven onder kaartjes en brieven.

Getuigen van het incident kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844. Ook is het mogelijk om contact te hebben met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 1420x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/