De politie is op zoek naar een automobilist die belangrijke informatie kan verstrekken over de dodelijke aanrijding in Oudesluis op maandag 21 november. De getuige is een blonde man van ongeveer 40 jaar met een grijze stationwagen, die rond 06:30 uur over de N241 reed vanaf Heerhugowaard. Bij Schagen maande hij vier Polen tot stoppen, omdat ze zonder verlichting bleven rijden. Twee van hen overleden later door een ongeluk in Oudesluis.

Maandagochtend 21 november vond rond 06:40 uur een botsing plaats op de Keinsmerweg in Oudesluis, waarbij een van de twee auto's te water raakte. In de auto zaten drie Poolse vrouwen en een Poolse jongen. De jongen (18) en een vrouw (66) vonden de dood. Eén vrouw (57) raakte zwaargewond en ligt nog in het ziekenhuis. Eén vrouw (51) liep lichte verwondingen op. De bestuurder van de andere auto, een 41-jarige man uit Anna Paulowna, kwam met de schrik vrij.

Een vrachtwagenchauffeur met een kraan heeft met hulp van omstanders die te water gingen het voertuig uit het water getakeld. Daarna hebben ze eerste hulp verleend tot de hulpdiensten aankwamen.

De blonde veertiger had de Poolse bestuurder even daarvoor nog gesproken langs de N241. De man reed vanaf Heerhugowaard achter een auto zonder verlichting, en besloot er bij de eerste rotonde in Schagen voor te gaan rijden en de bestuurder tot stoppen te manen. Vermoedelijk had hij daarvoor al geseind maar werkte dit niet. Nadat de bestuurder was aangesproken, heeft deze de autoverlichting aan gedaan en zijn ze allen verder gereden.

Deze man wordt verzocht te bellen met 0900-8844. Het zaaknummer is 2022244272.
Pin It
Bekeken: 4167x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/