Na het succesvolle optreden van mAaS in 2019 in Het Oude Gemaal, staat er wederom een optreden van de blues-rock formatie op de planning. De band speelt zondag 11 december om 14:00 uur opnieuw in het poldermuseum aan de Heerhugowaardse Huygendijk.

Rock- en blues nummers, normaal gesproken gespeeld met scheurende elektrische gitaren, synthesizers en beukende bas en drums, nu met het intieme geluid van akoestische instrumenten. Het is het intieme en kenmerkende geluid van mAaS. De groep bestaat uit ervaren muzikanten, die menig podia in Nederland hebben gezien.

Het optreden in Het Oude Gemaal duurt 11 december van 14:00 tot 16:00 uur.Β Een kaartje kost 12,50 euro en is online verkrijgbaar.
Pin It
Bekeken: 1049x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/