Gemeente Dijk en Waard en de politie besteden deze maand weer extra aandacht aan vuurwerkoverlast. Dat antwoordt het college van B&W op schriftelijke vragen van DOP. Sowieso zullen handhavers en agenten tijdens hun diensten meer op het afsteken van vuurwerk controleren, en richt de politie zich meer op opsporing van bezit en verkoop van illegaal vuurwerk.

Gemeente Dijk en Waard zal communicatie  inzetten voor bewustwording omtrent vuurwerkoverlast en om inwoners met vragen en opmerkingen te woord te staan. Verder worden samen met de politie drie uitgebreide controles voeren en zullen campagnematerialen van het Rijk worden gebruikt. Deze moet de verwarring wegnemen, die er vooral zou zijn vanwege de aanscherping van de vuurwerkregels in de winter van 2020 op 2021, tezamen met het totaalverbod alleen voor dat seizoen.

Categorie F4 vuurwerk was sowieso al verboden voor consumenten. Dat is professioneel vuurwerk en wat erop lijkt. Sinds eind 2020 geld er ook een totaalverbod op F3 vuurwerk, oftewel rotjes of zwaarder knalvuurwerk. F2 vuurwerk is vanaf 31 december 18:00 tot 02:00 uur toegestaan. Alleen F1 vuurwerk mag het gehele jaar worden afgestoken. Dat zijn bijvoorbeeld sterretjes en knalerwten.
Pin It
Bekeken: 961x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/