De politie zoekt eventuele getuigen van een vuurwerkincident in de trein van Heerhugowaard naar Schagen, die zich nog niet hebben gemeld. Zaterdag rond 02:15 uur stak iemand vuurwerk af, naar verluidt een Cobra, waardoor zeker twee medereizigers gehoorschade opliepen. Een 18-jarige jongen uit Schagen, mogelijk degene die het vuurwerk afstak, raakte gewond aan zijn hand en moest naar het ziekenhuis.

De politie gaat ervan uit dat het vuurwerk opzettelijk is afgestoken, meldt mediapartner NH Nieuws. De deksel van een prullenbak is eraf geblazen en de ruit heeft erboven brandschade. De betrokkenheid van de jonge Schagenaar, maar hij is (nog) geen verdachte in de zaak. De reizigers met gehoorschade hebben nog geen aangifte gedaan.

Een NS-woordvoerder van de NS noemt de actie 'te idioot voor woorden'. "Waarom iemand dit is zijn hoofd haalt, is voor ons een groot raadsel". De NS overweegt om aangifte te doen.
Pin It
Bekeken: 866x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/