Apollo 1 is het zaalseizoen voortvarend gestart. Na overtuigende winst op DSO Alkmaar in eigen huis, kwam de Heerhugowaardse korfbalploeg afgelopen weekend zegevierend terug vanuit Enkhuizen. Het spel liet nogal te wensen over, maar DTS 1 werd evengoed met 18 - 24 verslagen. Apollo staat op de tweede plaats in de 2e Klasse poule F.

Apollo kende een stroeve start in de koude sporthal, maar scoorde evengoed als eerste. Daarna schoot DTS met een zeer hoog rendement op de korf, terwijl Apollo juist veel pogingen nodig had om te scoren. "Het gevaar bij DTS lag vooral bij één sterke dame. Dit kreeg Apollo lastig onder controle", aldus de aanvoerder. "Ook was de verdediging niet scherp of dichtbij genoeg". De bezoekers konden het tij keren en op een 10 - 13 voorsprong komen, maar de Enkhuizenaren hadden het laatste woord in de eerste helft, waardoor de ruststand 12 - 13 werd.

Na de pauze kreeg Apollo vlot twee scores om de oren, maar sloeg daarna terug met twee eigen treffers. Zo ging het een tijdje gelijk op. Tegen het einde van de wedstrijd wist de Waardse ploeg zich bij elkaar te rapen en het speloverwicht te grijpen. Mede dankzij een aantal vrije ballen werd vijf keer op rij gescoord en was de winst veilig gesteld.

Komend weekend zal Apollo een zware kluif hebben aan Furore. Het team uit Krommenie was tijdens het veldseizoen sterker, en heeft ook de eerste twee speelronden gewonnen.
Pin It
Bekeken: 702x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/