Een bewoner van Koedijk is maandag dood in zijn huis gevonden. De man zou er al twee maanden hebben gelegen. Op Twitter schrijven de wijkagenten dat ze al voor het weekeinde gealarmeerd, door omwonenden die hun buurman al geruime tijd niet meer hebben gezien.

"Ik had er geen goed gevoel over en ben maandag teruggegaan naar de woning", vertelt een wijkagent van Alkmaar-Noord. "Alles zag er nog precies zo uit als voor het weekeinde en de buren hadden niks gehoord." De agent brak vervolgens de tuinpoort open en zag het achterraam. Het raam zat onder de vliegen. "Aan de post kon ik zien dat de bewoner al twee maanden geleden is overleden."

De politiewoordvoerder doet geen uitspraken over waar de woning precies staat. Ook is het niet bekend wat de overlijdensoorzaak van de man is.
Pin It
Bekeken: 4417x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/