De politie heeft maandagochtend in alle vroegte twee mannen van hun bed gelicht en aangehouden in verband met inbraken in Sint Pancras en Broek op Langedijk. Het gaat om twee mannen uit Heerhugowaard van 30 en 36 jaar oud. Ze zijn in verzekering gesteld, worden verhoord, en zitten beiden nog vast.

Ze worden verdacht van onder meer betrokkenheid bij een inbraak in de nacht van 24 op 25 oktober in een woning aan de Benedenweg in Sint Pancras. Daar werd onder andere een bankpas gestolen waarmee spullen werden gekocht en geld werd opgenomen.  Met de camerabeelden van de pinautomaat kon de identiteit van beide gebruikers van de pas worden vastgesteld.

Verder onderzoek naar de verdachten deed de verdenking groeien dat het duo ook verantwoordelijk is voor meerdere inbraken in de regio. Bij een inbraak in november in een huis aan de Dorpsstraat in Broek op Langedijk werden meerdere sieraden gestolen en later aangeboden aan een opkoper van goud in Alkmaar. Daar werden de sieraden in beslag genomen. De eigenaresse herkende de sieraden daarna als afkomstig uit haar woning.

Het onderzoek is nog niet afgerond. In de afgelopen periode is met meerder slachtoffers gesproken en foto’s van voorwerpen of voorwerpen getoond die bij een inbraak zijn weggenomen. De recherche doet nu onderzoek naar de betrokkenheid van beide verdachten bij in totaal negen inbraken.
Pin It
Bekeken: 3200x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/