De politie heeft het onderzoek naar het dodelijke ongeval op de N9 van begin oktober afgesloten. Dat meldt een woordvoerder aan Duinstreek Centraal. Op 9 oktober kwam een touringcar met daarin ongeveer veertig mensen frontaal in aanrijding met een tegemoetkomende personenauto. Bij het ongeluk overleed een van de inzittenden van de personenauto en raakten twee mensen uit de bus gewond.

"Het onderzoek wordt nu administratief afgerond. We hebben niemand aangehouden", vertelt de politie. "We gaan ervan uit dat het een noodlottig ongeval was." Bij de frontale botsing overleed een 20-jarige man uit IJmuiden.

De N9 staat bekend als een zeer onveilige weg. In november 2019 stond de 'probleemweg' al op de kaart bij de Tweede Kamer: toen werd een motie van het CDA aangenomen waarin werd opgeroepen onderzoek te doen naar de veiligheid op de weg. Dat rapport werd op 31 mei 2021 gepresenteerd.

De conclusies zijn niet mals: vrijwel de hele N9 kent een vergroot risico op ongelukken, maar het kostenplaatje voor ingrijpende maatregelen is zo hoog dat het vrijwel onmogelijk is. "We krijgen tien miljoen euro van het Rijk", vertelde een woordvoerder van Rijkswaterstaat recent. "Een rijbaan uit elkaar halen om er een middenberm tussen te plaatsen kost te veel geld. Je zou dan echt rijbanen moeten verplaatsen en dat is een hele uitdaging in kleine dorpen en steden." (Foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 3279x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/