Harrie Vermeulen is er weer. Het typetje van Jon van Eerd is dit theaterseizoen te zien in 'Zo vader zo zoon'. De voorstelling wordt vrijdag 16 december vanaf 20:15 uur gespeeld in het Heerhugowaardse Cool.

Harrie woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar, hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naΓ―ef is hij dat privΓ©. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan en daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een datingsite voor ouderen om hem aan een oud besje te haken.Β Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij er geen stokje voor zou steken.

Een kaartje voor Zo Vader Zo Zoon kost 30 euro en is verkrijgbaar aan de balie van het theater en op coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 922x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/