Op 1 januari fuseren Halte Werk, WNK en delen van de BUCH-werkorganisatie onder de naam Zaffier. Vanaf die dag kunnen inwoners in Alkmaar, Dijk en Waard, Bergen en Heiloo bij deze organisatie terecht voor zaken met betrekking tot werk, inkomen en inburgering. Zaffier bestaat sinds 1 april, in de aanloop naar het nieuwe jaar worden beschikkingen al namens deze uitvoeringsorganisatie verzonden.

De gemeenten in regio Alkmaar gaan de Participatiewet, inburgering, schuldhulpverlening en bijzondere bijstand samen uitvoeren onder de naam Zaffier. Op die manier wordt de expertise binnen de diverse organisaties samengevoegd, en kan er volgens de gemeenten beter worden ingespeeld op veranderingen. Wie hulp krijgt van een consulent, blijft gewoon bij deze medewerker.

Meer informatie is te vinden op www.zaffier.nl.
Pin It
Bekeken: 3370x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/