De politie heeft bewerkte foto's vrijgegeven van de drie jongeren die op 22 september een gewapende gijzeling en beroving uitvoerden in Heerhugowaard. Hun gezichten zijn onherkenbaar gemaakt omdat ze mogelijk nog minderjarig zijn. Meldt het drietal zich niet binnen twee weken bij de politie, dan komen ze alsnog vol in beeld.

Donderdagavond 22 september rond 22:20 uur stond een 25-jarige Heerhugowaarder op de Taxuslaan bij zijn auto, toen hij werd benaderd door drie gemaskerde jongemannen. Ze bedreigden hem met een mes en dwongen hem om naar een geldautomaat te rijden. Ze stapten in de auto van het slachtoffer en reden naar het Stationsplein, waar hij geld haalde onder begeleiding van een van de gijzelaars. Terug in de auto zag de Heerhugowaarder zijn kans om weg te komen en naar iemand op straat om hulp te roepen. De drie gijzelaars namen de benen met zijn geld in de richting van de Nelson Mandelastraat.

Direct na de melding heeft de politie een onderzoek ingesteld en in de omgeving gezocht naar de verdachten, maar zij werden niet meer aangetroffen. De daders zijn rond de 18 jaar oud, ongeveer 1,80 meter en slank gebouwd. Ze droegen een capuchon over hun hoofd en mondbedekking. Eén van hen droeg een groene Adidas-trainingsjas van Manchester United FC met witte accenten (zie middelste foto).

Wie meer denkt te weten, wordt verzocht contact om de Opsporingstiplijn te bellen (0800-6070) of anoniem te bellen (0800-7000). De politie zoekt specifiek naar de man waarnaar het slachtoffer om hulp riep en iemand met een zwarte auto die kort voor de gijzelaars geld pinde. Ook zijn er mensen achter de jongens aan gegaan. Het zaaknummer is 2022197694.
Pin It
Bekeken: 2415x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/