Vastgoedontwikkelaar Henselmans uit Noord-Scharwoude is begonnen met de volgende fase voor de realisatie van het bouwplan 'Handelshuys' op de hoek van de Industriestraat en de Handelsstraat in Heerhugowaard. Het bedrijf heeft een omgevingsvergunning aangevraagd voor de eerste fase. Binnenkort starten het vooroverleg met diverse partners en de burgerparticipatie.

Het Handelshuys is een wooncomplex met een woontoren van totaal twaalf bouwlagen aan de stationszijde, en tweede toren van negen lagen. Op het middendeel komt een daktuin. Het plan bestaat uit minimaal 170 appartementen, waarvan 30 procent voor de sociale sector bovenop 600 m² commerciële ruimte. Op de tweede verdieping is nog eens 900 m² voor bedrijven, maar daarvan wordt een deel wellicht toch nog voor woningen gebruikt.

Donderdag werd een informatieavond gehouden, waarvan de inbreng zal worden meegenomen voor het ontwerpbesluit. Vanzelfsprekend kunnen tijdens de ter inzage legging van dit besluit zienswijzen worden ingediend, die zullen worden verwekt voorafgaand aan het definitieve besluit over de vergunningsaanvraag. Daarna wordt de aanvraagprocedure voor de tweede fase van het project doorlopen, die over de daadwerkelijke uitvoering gaat.
Pin It
Bekeken: 1505x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/