De Protestantse Gemeente van Sint Pancras organiseert op vrijdagavond 16 december een levende kerststal. Beleef het kerstverhaal en bezoek Maria, Jozef, de dieren en bovenal kindje Jezus in Kerkelijk Centrum De Regenboog.

Het thema van de kerststal is 'Wij lopen naar het licht'. Van jong tot oud, iedereen is welkom om een kijkje te nemen. Naast de kerststal valt er ook genoeg te beleven in De Regenboog. Zo kunnen kinderen knutselen en wordt het kerstverhaal in 'kindertaal' vertelt. Interkerkelijk koor Columba, muziekvereniging Irene en de leerlingen van Popschool Your Song zorgen voor muzikale ondersteuning.

De levende kerststal wordt vrijdag 16 december van 18:00 tot 20:00 uur gehouden. De Regenboog is gevestigd aan de Bovenweg 91 in Sint Pancras. De toegang is gratis, maar een donatie in de collectebus is welkom.
Pin It
Bekeken: 704x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/