Herman Jager en Pauline Swart spelen zaterdagochtend 24 december een interactief kerstverhaal in Bibliotheek Langedijk. De voorstelling duurt van 11:00 tot 12:00 uur. Kinderen mogen verkleed komen als een van de figuren uit de kerststal en een muziekinstrument meenemen.

De voorstelling in de bibliotheek aan de Bosgroet in Zuid-Scharwoude is voor drie tot tien jarigen en hun ouders en grootouders. Een ticket geeft toegang voor een kind en een begeleider. De kaartjes zijn gratis en kunnen afgehaald worden in de bibliotheek. Reserveren kan via de website bibliotheeklangedijk.nl of door te bellen 0226 - 31 33 04.
Pin It
Bekeken: 672x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/