De gemeente Dijk en Waard heeft een vragenlijst opgesteld om meer te weten te komen over de ervaringen van inwoners met de bootregistratie. De voormalige gemeente Langedijk heeft voor het vaarseizoen van 2021 een 2022 een zichtbaar registratienummer op plezierbootjes verplicht gesteld, om overlast op de wateren binnen het woongebied Rijk der Duizend Eilanden en de Noorderplas te verminderen.

De proef werd in deze wateren door Langedijk ingesteld om eenvoudiger te achterhalen welke booteigenaren overlast veroorzaken. Afgesproken werd om de registratie na het vaarseizoen van 2022 te evalueren. De uitkomsten van de vragenlijst worden meegenomen in het advies over het wel of niet doorzetten van de registratieplicht aan het college. (Foto: VisioPic)
Pin It
Bekeken: 1073x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/