Fractievoorzitter Carmen Bosscher van BVNL heeft aangifte gedaan tegen oud-wethouder Jan Willem de Boer van Heerhugowaard. Volgens Bosscher heeft hij zich schuldig gemaakt aan smaad, laster en belediging. "Dit is de grens. Ik moet hiertegen optreden voordat dit normaal gaat worden."

Op de Twitterpagina van de Dijk en Waardse gemeenteraad werd vorige week een video van Bosscher geplaatst waarop ze mensen uitnodigde om kennis met haar te maken. De oud-wethouder reageerde hierop dat je met fascisme geen kennis hoeft te maken. Die opmerking schoot bij de BVNL-fractievoorzitter in het verkeerde keelgat en ze eiste een rectificatie. "Ik heb hem even de tijd gegeven, maar er kwam geen bericht."

Hij zou beter moeten weten, benadrukt Bosscher in gesprek met Dijk en Waard Centraal. "Hij is twintig jaar wethouder geweest en je mag verwachten dat hij de wet kent. Bovendien heeft hij nog steeds een voorbeeldfunctie."

De Boer verwijderde dinsdagavond de tweet. "Het is nooit mijn bedoeling geweest om dit op de persoon te spelen", gaf hij aan. Daarmee is de kous niet af, benadrukt Bosscher. "Er is geen rectificatie gekomen, dus heb ik mijn aangifte doorgezet."
Pin It
Bekeken: 2412x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/