Zondag 22 januari speelt organiste Frances Ajossa uit Italië een nieuwjaarsconcert op het Van Dam orgel in de Kooger Kerk te Zuid-Scharwoude.

Francesca Ajossa volgde haar eerste muzikale opleiding op zeer jonge leeftijd bij Angelo Castaldo aan het ‘Palestrina Conservatorium’ in haar geboorteplaats Cagliari. Onder zijn leiding behaalde Francesca in 2018 haar bachelor Orgel en Orgelcompositie. Gedurende de bachelor fase studeerde Francesca als Erasmus-student bij Ben van Oosten aan het Rotterdams Conservatorium.

Het concert begint om 15:00 uur, de kerk is vanaf 14:30 uur open. Tickets zijn online voor 13 euro via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de kassa voor 15 euro . Verdere info: zingenenzo.com.
Pin It
Bekeken: 576x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/