Een 15-jarige jongen uit Heerhugowaard is zondagavond na een wilde achtervolging door Noord-Holland en Flevoland aangehouden. De tiener reed in een auto, die een paar dagen eerder verdween na een woninginbraak.

"Wij kwamen de gestolen auto op het spoor nadat het kenteken was opgepikt door het systeem van de automatische kentekenplaatherkenning", vertelt de politie. Dat gebeurde op de provinciale weg N307 bij Enkhuizen, waarna de politie de achtervolging inzette over de Houtribdijk richting Lelystad. Ondanks de gladheid bleef de jongen met een hoge snelheid rijden. Hierbij werd schade aangericht aan een wegafzetting.

In een woonwijk in Lelystad verloor de Heerhugowaarder de macht over het stuur en belandde hij in een tuin. De 15-jarige is meegenomen naar het politiebureau. Het is nog niet duidelijk of hij iets te maken heeft met de woninginbraak.
Pin It
Bekeken: 5448x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/