Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk heeft vijfhonderd kerstpakketten uitgedeeld aan ouderen in Dijk en Waard. Ze reageerden verrast op het cadeau en waren erg dankbaar.

Door de medewerking van de gemeente Dijk en Waard konden de vrijwilligers pakketten samenstellen en uitdelen. De senioren die in het zonnetje werden gezet krijgen thuiszorg of wonen in een instelling of aanleunwoning. Naast het uitdelen van pakketten zet de Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk zich ook in om inwoners van Dijk en Waard aan ontvangers van pakketten te koppelen voor wat extra aandacht tijdens de kerstdagen.
Pin It
Bekeken: 805x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/