De oliebollen van de Intratuin in Heerhugowaard zijn door Oliebollentestonline uitgeroepen tot de allerlekkerste van de hele provincie. Landelijk eindigden de oliebollenbakkers van het tuincentrum aan de Middenweg op de tiende plaats.

Oliebollenbakkers konden tot 30 november worden aangemeld, al kon de jury ook besluiten om op eigen houtje onaangekondigd langs te komen. Het team testers bestond uit veertien vrijwilligers en twee experts controleerden 'undercover' oliebollen (zonder poedersuiker) op onder andere smaak, kleur, vorm, vulling en vet. De winnaars ontvingen, voordat de officiële bekendmaking van de uitslag, een brief met een oorkonde. (foto: Marjonhorn / Pixabay)
Pin It
Bekeken: 2850x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/