Museum BroekerVeiling staat tot en met zondag 8 januari in het teken van de feestdagen. Tijdens deze Warme Winterdagen staan gezelligheid en lekker eten centraal. Er zijn activiteiten voor jong en oud, alle bezoekers worden getrakteerd op een lekkere kop warme chocomelk en er is een heuse Foute Kersttrui Fotowedstrijd.

Tijdens de Warme Winterdagen zijn typisch Zwitserse Alpenhoorns te zien en te horen op dinsdag 27 december en woensdag 4 januari van 14:00 tot 16:00 uur. Op woensdag 28 december en 4 januari is er vanaf 13:00 uur kaarsen maken voor 3 euro per kaars. Op donderdag 29 december en 5 januari en op de laatste dag is er Winter BBQ vanaf 13:00 uur.

Leden van de Vereniging Behoud Westfries Kostuum zijn vanaf 27 december iedere dag tussen 11:00 en 14:30 uur aanwezig, behalve op 1 en 2 januari, om klederdracht te laten zien en om te demonstreren hoe deze werd gemaakt. Wie mee wil doen is van harte welkom. Er is ook punniken, kaarten borduren en kleuren.

De Foute Kersttrui Fotowedstrijd is precies zoals het klinkt. Wie een selfie plaatst met de meest foute kersttrui en deze op sociale media plaatst met #FouteKersttruiMBV krijgt een tegoedbon voor twee uur varen met een fluisterboot door het Rijk der Duizend Eilanden. De winnaar wordt na 8 januari bekendgemaakt.

Tijdens de kerstvakantie is het Proeflab open voor Gronderzoekers en Etenschappers. Even bijkomen kan in de winterlounge met lekker chocolademelk. Meer op broekerveiling.nl/warmewinterdagen.
Pin It
Bekeken: 1131x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/