De gemeentelijke locaties van Dijk en Waard zijn woensdagmiddag vanaf 14:00 uur gesloten vanwege een kerstbijeenkomst voor medewerkers. Dat houdt in dat mensen aan de balies in het gemeentehuis in De Binding niet meer geholpen worden.

Dijk en Waard schrijft dit op haar Facebookpagina. Ook zijn de afvalscheidingsstations aan de Berrie in Oudkarspel en de Beukenlaan in Heerhugowaard gesloten. Telefonisch is de gemeente donderdagochtend vanaf 08:30 uur weer bereikbaar.
Pin It
Bekeken: 637x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/