Een vluchtende inbreker is in de nacht van zondag op maandag in de bosjes aangehouden dankzij de inzet van een politiehond. De man was gevlucht nadat hij eerder die nacht met een compagnon had ingebroken bij een woning in Heerhugowaard.

De politie schrijft dat op Instagram. "Het tweetal vluchtte na de inbraak in een auto. We hebben de achtervolging ingezet, maar dat duurde niet lang. Al snel brak door een manoeuvre namelijk een voorwiel van de vluchtwagen af. De bestuurder werd aangehouden, maar de passagier rende ervandoor."

De agenten besluiten vervolgens om politiehond Tommie in te zetten. "Na ongeveer 150 meter vond hij verdachte nummer twee gevonden in de bosjes." In de auto werden verschillende spullen gevonden die zeer waarschijnlijk gestolen zijn. De mannen zitten vanwege het lopende onderzoek nog vast. (Foto: Instagrampagina Politiehonden Noord-Holland)
Pin It
Bekeken: 3003x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/