Op dinsdag 27 december is er een kerstwandeling voor kinderen in Sint Pancras. Onder begeleiding van een ouder of begeleider kunnen kinderen tussen 17:00 en 17:30 uur starten met de wandeling bij Dorpshuis De Geist. De totale wandeling is ongeveer vier kilometer en duurt een uur.

De route loopt langs kinderboerderij Jong Leven, waar een levende kerststal te zien is en kinderen een traktatie krijgen. Daarna gaat de wandeling richting de Twuyvermolen. In het ontmoetingscentrum bij de molen is warme chocolademelk en voor de volwassenen ook glΓΌhwein. De route gaat vervolgens slingerend door de Twuyverhoek en eindigt weer bij het dorpshuis aan de Vinkenlaan.

Aanmelden voor de wandeling is verplicht en kan bij Dorpshuis De Geist, per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het telefoonnummer 06 - 83 50 14 40. De wandeling kost drie euro per persoon en de deelnemerskaarten kunnen 23 december tussen 14:00 en 17:00 uur worden opgehaald. De opbrengst is voor de kinderboerderij en het dorpshuis.
Pin It
Bekeken: 748x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/