Zo'n dertig leerlingen van groep zeven van IKC-Oudkarspel hebben maandagochtend samen met wethouder Annette Groot bomen geplant bij het parkeerterrein van sportvereniging D.T.S. Voorafgaand aan het planten van de bomen kregen de leerlingen uitleg over het belang van bomen voor het klimaat.

Want bomen zijn niet alleen een overstromingsremmer en zonnescherm, maar vormen ook een luchtfilter en geven zuurstof af. De boomplantactie sluit aan bij de visie voor een groen Dijk en Waard, benadrukt de gemeente in een bericht. "Op deze locatie stonden bomen die geen toekomst hadden en daardoor vervangen moesten worden. Met de aanplant hopen we mooie toekomstbestendige bomen te krijgen."
Pin It
Bekeken: 1274x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/