De politie van Heerhugowaard is nog op zoek naar de eigenaar van een fiets die op 15 november werd meegenomen uit de buitenstalling bij het station. Opvallend is dat de damesfiets door 'een bekende van de politie' niet meegenomen is, maar werd verplaatst naar de bewaakte overdekte stalling. Waarom is niet bekend. Mogelijk wilde de verdachte de fiets later ophalen.

De Waardse politie heeft geen passende aangifte van diefstal ontvangen. Het gaat om een donker- en lichtgrijze Electra de luxe damesfiets met voorvering. De fiets is al wat ouder, de voorrem is stuk en het voorspatbord en de kettingkast zijn weg. De fiets staat op slot met een cijfer-kabelslot en er zit ook nog een ongebruikt dik slot onder het zadel.

De politie raadt om het framenummer te noteren, de fiets altijd ergens aan vast te maken met een goed slot en om bij diefstal altijd aangifte te doen omdat er toch dikwijls gestolen fietsen in beslag worden genomen.
Pin It
Bekeken: 1560x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/