De vierdejaars leerlingen van het Jan Arentsz in Langedijk hebben dinsdag les gekregen over de gevaren van alcohol en drugs in het verkeer. De les was in het kader van 'In Control' en werd gegeven door LINK Preventie. Geen suf standaard verhaaltje met een Powerpoint, maar een leuke en actieve les met zelfs een autoritje 'onder invloed'.

De leerlingen deden een Kahoot-quiz en legden te voet een parcours af met een donkere skibril op. Een ervaringsdeskundige deed zijn verhaal en de jongeren mochten zelfs, onder veilige omstandigheden natuurlijk, een ritje maken in een Smart, met een speciale bril die simuleert hoe het is om onder invloed van drank of drugs te zijn. (foto's: LINK)
Pin It
Bekeken: 733x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/