De organisatie van Popweekend Dijk & Waard laat verheugd weten dat het evenement op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei 2023 weer op de kalender staat. Na de succesvolle editie dit jaar en meerdere evaluaties en input van de bezoekers en omwonenden, is het team nu enthousiast bezig om weer een superweekend te organiseren in 't Kruis.

"Een aantal zaken zullen we verbeteren, zoals onder andere de lange rijen voor de barren en de geluidsoverlast voor de omwonenden", aldus Team Rush Hour op popweekenddijkenwaard.nl. "Hiernaast zullen we de openingstijden wat verruimen en zijn we aan de slag met een supergave line up!" Verder is Barcode XXL verplaatst van de zaterdag naar de vrijdagavond en het Meezingspektakel juist verschoven naar de zaterdag.

Barcode XXL heeft onder andere Team Rush Hour in de line up en de show bevat volgens de organisatie nog meer spektakel, vuurwerk, vlammen en confetti. Zaterdag treedt De Crossband uit 't Kruis op. Op 25 januari wordt het volledige programma bekendgemaakt. De kaartverkoop begint op woensdag 1 februari om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 1418x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/