De politie heeft drie jongeren uit Heerhugowaard aangehouden vanwege een gijzeling en beroving afgelopen september. Het gaat om een 16-jarig meisje, een jongen van 17 en een man van 18 jaar. Het drietal werd herkend op beelden die de politie op 9 december vrijgaf.

De verdachten stonden hierop onherkenbaar in beeld, omdat ze mogelijk minderjarig zouden zijn. Ze kregen twee weken de tijd om zich te melden, waarna de originele beelden alsnog zouden worden gepubliceerd. Nog voor het verstreken van de termijn zijn ze herkend.

Het is 22 september even na 22:00 uur als het slachtoffer op de Taxuslaan in Heerhugowaard wordt bedreigd door drie gemaskerde mensen. Ze dwingen de man om naar de geldautomaat aan het Stationsplein te rijden. Daar aangekomen moet hij geld pinnen. Terug bij de auto ziet de gegijzelde kans om weg te komen. De drie verdachten nemen vervolgens de benen met zijn geld.

In eerdere berichtgeving sprak de politie over drie mannelijke verdachten. Het is niet duidelijk of er nog meer verdachten worden gezocht.
Pin It
Bekeken: 2769x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/