De inschrijving van het Open Heerhugowaards Biljartkampioenschap is geopend. Dat heeft biljartvereniging Keu-ze '93 bekendgemaakt aan Dijk en Waard Centraal. Van 17 tot en met 22 april kunnen biljartliefhebbers weer strijden om de titel 'kampioen van Heerhugowaard' in Cafรฉ Millers.

"Als gevolg van de coronacrisis konden we het kampioenschap jarenlang niet organiseren", vertelt secretaris Kees Tesselaar. "Wij hopen dat de biljarters van Heerhugowaard en omstreken er net zoveel zin in hebben als wij."

Het inschrijfgeld is 4 euro voor de middag en 9 euro voor de avond.ย Aanmelden voor het toernooi kan uiterlijk tot 24 maart via de website keuze93.nl.
Pin It
Bekeken: 978x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/