Nadat klanten van de voedselbanken in Hoorn en IJmond zomaar enveloppen met geld ontvingen, gebeurde dat ook bij de voedselbank in Langedijk. Een anonieme gulle gever liet 74 enveloppen met 60 euro en een kerstboodschap uitdelen.

"Sommige mensen stonden gewoon te huilen," vertelde een medewerker van Voedselbank Langedijk tegen mediapartner NH Nieuws. Het was sowieso al feest voor de klanten. Ze kregen naast een voedselpakket een lekkere kerststol met roomboter en een zelf uit te zoeken kerstpakket, gemaakt door de  vrijwilligers. Ze kregen ook nog eens voor ieder kind een cadeau.

Eerder deze maand werden klanten van de voedselbank in Hoorn blij verrast. Een onbekende man gaf de ongeveer 30 aanwezige mensen een envelop met 50 euro en een kerstwens. In IJmond liet een man onlangs liefst 170 enveloppen met 50 euro en een korte tekst uitdelen bij de vier vestigingen. Op de enveloppen staat 'Leven en laten leven in 2023'.

De speciale kerstuitgave van pakketten in Langedijk is mede mogelijk gemaakt door een groot aantal weldoeners uit de omgeving, is te zien op Facebook. Basisschool Het Baken in Sint Pancras hield een inzameling die vijftien kratten met voedsel opleverde. Een inzameling van Dijk en Waard leverde 27 kratten met producten, DE-punten en contant geld op. Elma Media uit Broek op Langedijk doneerde 3.000 euro. En dan was er natuurlijk onder andere ook nog de Douwe Egberts spaarpunten inzamelingsactie.
Pin It
Bekeken: 3041x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/