Ruim een maand geleden opende Kringloopwinkel Zuid-Scharwoude de deuren. Het is inmiddels de negende winkel in Dijk en Waard met gebruikte spullen, maar er lijkt nog genoeg animo te zijn. De winkel stroomde snel vol met artikelen en mensen komen shoppen. Wat miste was een pinapparaat, maar dat is sinds donderdag niet meer zo.

Max is een actieve ondernemer uit Alkmaar die 'out of the box' denkt. Om op te vallen is heel actief op sociale media en op gezette dagen is er flinke korting op bijvoorbeeld kleding of lampen. Hij hield een verloting voor een wandklok en voor Sinterklaas konden kinderen hun schoen zetten. Nadat de goedheiligman terug naar Spanje ging werd een hoek met kerstspullen ingericht en hij gaf een versierde kunststof kerstboom weg aan iemand met geldgebrek.

Daarnaast tikt hij partijen (retour)artikelen op de kop, waarvan een groot deel gewoon in orde is. Denk aan kleding maar ook dingen als selfie sticks. En is een specifiek product niet te vinden in de winkel, dan kan een verzoek worden ingediend en houden medewerkers een oogje in het zeil. Spullen die te lang te koop staan gaan weg in partijen naar opkopers, dus er is voldoende doorstroming.

Voorlopig draait de winkel voor een jaar. De winkel is te vinden aan de Dorpsstraat 435 en is op alle dagen behalve zondag open van 10:00 tot 17:00 uur. (foto: Kringloopwinkel Zuid-Scharwoude)
Pin It
Bekeken: 2468x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/