The Marigold Trio geeft zondag 15 januari een optreden in de Kooger Kerk van Zuid-Scharwoude in het kader van de International Holland Music Sessions. Ruña ’t Hart, Kalle de Bie en Connie Pharoh brengen twee monumenten uit het rijke strijktriorepertoire.

The Marigold Trio is een van de jongste Nederlandse troeven in het genre van het strijktrio. Violiste Ruña ’t Hart en cellist Kalle de Bie vonden elkaar al bij de roemruchte Fancy Fiddlers. In altvioliste Connie Pharoh troffen ze een geestgenoot om met spannende programma’s een nieuw, jonger publiek voor het strijktrio te enthousiasmeren. In de Kooger Kerk spelen ze delen uit de interpretatie van Dmitri Sitkovetsky van Bach's fameuze Goldbergvariaties en het schrijnende Strijktrio op. 48 van Weinberg.

Het concert begint om 16:00 uur. Kaarten Ă  20 euro (nog zonder eventuele korting) zijn te koop via ihms.nl.
Pin It
Bekeken: 1061x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/