Vandalen hebben afgelopen woensdag op klaarlichte dag kerstbomen voor de Heilig Hartkerk in Heerhugowaard De Noord vernield. De twee bomen zijn omvergegooid en de stroomkabels doorgesneden. Jos van Schagen is er stil van. "Het is bedroevend. Blijf met je handen van andermans spullen af."

Hij wilde er eigenlijk weinig ruchtbaarheid aangeven, maar moet het toch kwijt. "Het is nu maandag en ik ben er nog steeds kapot van", vertelt Van Schagen tegen Dijk en Waard Centraal. Jarenlang plaatst hij kerstbomen voor de Heilig Hartkerk in Heerhugowaard De Noord en nog nooit is er vernield. Tot dit jaar. "Ik kreeg vorige week een belletje dat de bomen omvergewaaid zijn. Dat vond ik al vreemd, omdat ze vast zijn gezet aan een lantaarnpaal. Toen ik even later zag dat ook de stroomkabels doorgesneden waren, wist ik het zeker: dit is opzettelijk gedaan."

"Al zeven jaar zetten we deze bomen neer voor de mensen in de buurt en nu gebeurt dit. Het is zo droevig." Van Schagen vindt het niet nodig om aangifte te doen bij de politie, maar wil de vandalen graag aanspreken op hun gedrag. "Mensen vinden het leuk als de kerstbomen voor de kerk staan en dat kleine geluk is nu door deze figuren verpest. Ik wil ze vertellen dat dit niet kan."

Getuigen van het incident of de vandalen zelf kunnen contact opnemen met Jos van Schagen via 06 - 12 52 02 60.
Pin It
Bekeken: 1449x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/