Gemeente Dijk en Waard houdt voor dit jaar rekening met 350.000 euro aan extra energiekosten voor Heerhugowaard Sport N.V. De sportorganisatie beheert de gemeentelijke sportaccommodaties Waardergolf, Deimoshal en De Draai. De rijksoverheid komt nog met een tegemoetkoming voor energiekosten, maar het is nog niet bekend hoe hoog die zal zijn.

Gemeente Dijk en Waard verlengde het energiecontract met HVC in 2022 met een jaar. HVC is een vaste leverancier en dat biedt voordelen in de verduurzamingsopgave en op termijn op financieel gebied. Daarbij koopt de gemeente bij HVC de energie in met een NL Biomassa vergroening. Bovendien werd verwacht dat de energieprijzen weer zouden dalen. Ze gingen toen echter nog verder omhoog, voordat ze weer daalden. Dat werkt nog door in 2023.

De uitwerking van de rijksregeling voor tegemoetkomingen voor zwembaden moet nog uitgewerkt worden en zal waarschijnlijk tot een lagere overschrijding leiden.

Inmiddels zit de gasprijs weer op het niveau van voor de oorlog in Oekraïne, maar daar zal de consument nog even weinig van merken.
Pin It
Bekeken: 950x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/