De man die woensdag dood werd gevonden bij een huis aan de Broeckerhoek in Sint Pancras, is waarschijnlijk de 79-jarige Hendrik Vroegop. Dat melden dorpsgenoten aan Dijk en Waard Centraal. De politie doet nog geen uitspraken over wie de dode man is, maar actualiteitenprogramma 112 Vandaag gaat er ook van uit dat het om het oud-raadslid gaat.

Het is woensdagmiddag rond 13:15 uur wanneer het lichaam van de 79-jarige Vroegop wordt gevonden bij zijn huis. Buurtbewoners melden aan 112 Vandaag dat hij 'onder verdachte omstandigheden' is gevonden onder zijn carport. De politie zette vervolgens een deel van de straat af.

Een markante Pancrasser, zo werd Vroegop geregeld genoemd. Hij was gemeenteraadslid, maar zijn grote passie was de ruitersport. Vroegop stond met verschillende artikelen op de markt en daarnaast bezocht hij menig paardensportevenement. Op sociale media wordt geschokt gereageerd op de situatie. "Ach jeetje zeg. Ik heb van mijn dertiende tot twintigste voor deze man gewerkt", schrijft iemand. Een andere Facebookgebruiker hoopt dat het een natuurlijke dood is geweest. "Dat zijn lichaam er zelf klaar mee was."

De politie is nog in getalen aanwezig bij het huis van Vroegop, waar inmiddels ook een pd-unit is geplaatst. Deze speciale container wordt gebruikt als een soort lokale commando post . "We zijn nog bezig met het onderzoek en dat gaat zeker nog de komende uren door. Later komen we met meer informatie", vertelt politiewoordvoerder Nina Moers aan Dijk en Waard Centraal.
Pin It
Bekeken: 17049x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/