De GGD gaat meerdere tijdelijke priklocaties openen waar inwoners zich kunnen laten vaccineren tegen het coronavirus. De pop-up-posten hebben een vrije inloop en komen in verschillende wijkgebouwen, maar ook bij GGD-locaties.

Zo staat het vaccinatieteam op 21 en 28 januari plus 4 februari bij Wijkcentrum Mare Nostrum. Een afspraak maken is niet nodig, wel is het verplicht om een legitimatie mee te nemen. Ook is het mogelijk om de vaccinatie te halen bij de GGD-locatie aan de Zevenhuizen 10 in Alkmaar en de GGD-locatie aan het Heerhugowaardse Parelhof.

De vaste vaccinatielocaties in Alkmaar, Middenmeer, Hem en Den Helder zijn op bepaalde dagen geopend voor vrije inloop en blijven in de weekenden gesloten. Meer informatie is te vinden op prikkenzonderafspraak.nl. Alsnog een afspraak maken is ook mogelijk en kan via planjeprik.nl of door te bellen naar 0800-7070.
Pin It
Bekeken: 3673x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/