Gemeente Schagen heeft plannen om het bedrijventerrein van Warmenhuizen beter bereikbaar te maken. Uit een onderzoek van Sweco komen drie varianten naar voren, waarvan er twee gevolgen zullen hebben voor verkeer aan de rand van buurgemeente Dijk en Waard.

Variant 1 is het opwaarderen van de Diepsmeerweg en directe aansluiting op de N504 bij het Geestmerambacht. De nabijgelegen Camping De Kolibrie en de omwonenden worden ontzien. Deze variant moet rond de 12 miljoen euro gaan kosten. Een optie is aansluiting van de nieuwe weg op de al bestaande rotonde bij de Festivalweg met een lus.

Variant 2 is opwaardering van de huidige verbindingen met de N9 en de N245 (onder andere de Kanaalweg en Warmenhuizerweg), en kost bijna 8 miljoen euro. Deze variant zal nauwelijks effect hebben op het verkeer in Dijk en Waard.

Variant 3 komt van het projectteam en betreft het opwaarderen van de gehele Diepsmeerweg tot aan de rand van Bedrijventerrein Breekland. Op de tekening staat de Kerkmeerweg doorgetrokken naar de N504, zodat het verkeer niet een stukje over het bedrijventerrein hoeft. De kosten van deze variant zijn nog niet bekend.

Sweco vindt Variant 3 geen goede optie vanwege de indirecte verbinding. Het onderzoeksbureau heeft verder geen echte voorkeur. Het vindt Variant 1 is qua verbindingen beter, maar deze kost wel zo'n anderhalf keer zoveel.

Bekijk hier de plannen.
Pin It
Bekeken: 1158x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/