Gemeente Dijk en Waard verzorgt zondag 15 januari  met uitvaartverzorger DELA een lichtjesavond op de gemeentelijke begraafplaats. De gemeente plaatste hierover vrijdagochtend een aankondiging, maar de herdenkingsavond is zó populair dat aanmelden al niet meer mogelijk was. "We willen alle bezoekers van de lichtjesavond de tijd en ruimte geven om hun dierbare rustig te gedenken."

Tijdens de lichtjesavond kunnen familie en vrienden een kaars branden voor hun overleden dierbaren op de gemeentelijke begraafplaats aan de Krusemanlaan. Alle hoofdpaden van de begraafplaats zijn dan sfeervol verlicht met fakkels. Wie er op tijd bij was krijgt een 'candlebag' van de uitvaartverzorger toegestuurd.

Mensen kunnen zonder aanmelding evengoed naar de begraafplaats komen, maar lopen dan het risico dat ze moeten wachten tot het wat rustiger wordt en misschien wel helemaal niet aan de beurt komen. Kunnen zij nog terecht, dan krijgen ze een kaarsje van de organisatie. (foto: Pexels / Batuhan Alperbilginer)
Pin It
Bekeken: 1090x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/