Schaatsster Robin Groot komt dit weekend onverwacht toch wel in actie op het EK allround in het Noorse Hamar. De Broek op Langedijkse ging als reserve mee naar Noorwegen, maar mag schaatsen omdat Joy Beune ziek is.

"In eerste instantie baal ik enorm voor mijn 'schaatszus' Joy", vertelt Groot, "Maar natuurlijk ben ik ook blij dat ik mag rijden." De Broek op Langedijkse behaalde in december de vierde plaats bij het NK allround. Daardoor mocht ze als reserve voor de drie schaatssters mee naar Noorwegen. "Ik weet zeker dat ik mij op alle afstanden kan verbeteren ten opzichte van het NK. Daar ga ik vol voor dit weekend."

Het EK Allround en Sprint in Noorwegen start vrijdag om 17:30 uur met twee afstanden voor sprinters. Groot en alle andere allrounders starten zaterdag met de 500 meter en 3.000 meter. Zondag staan voor de schaatssters de 1.500 meter en afsluitende 5.000 meter op het programma.
Pin It
Bekeken: 1503x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/