Zaterdagavond zijn twee mannen in een auto gevlucht voor de politie van Heerhugowaard, nadat hij een stopteken had gekregen. Op de Ietje Kooistratuin werd een van de twee aangehouden, maar de ander wist rennend te ontkomen, ondanks inzet van een politiehelikopter. Naar verluidt was de auto gestolen uit de Edelstenenwijk.

De twee kregen rond 23:00 uur een stopteken van de politie, maar wilde niet meewerken. De bestuurder remde wel op de Ietje Kooistratuin, maar terwijl de auto nog rolde nam een van de twee de benen. De auto rolde door en botste tegen een geparkeerde auto, waarna de andere verdachte werd aangehouden.

De auto zou gestolen zijn uit de Edelstenenwijk, maar de politiewoordvoerder vond hier (nog) niets over in het systeem.
Pin It
Bekeken: 4339x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/