Team Eva Veerman organiseert zondag 12 februari een grote benefietmiddag voor de Alpe 'd HuZes in Museum BroekerVeiling. Eva Veerman zou meedoen aan dit sportieve evenement voor KWF Kankerbestrijding, maar werd in mei 2021 vermoord. Theo en Margreet Bootsma doen nu in haar plaats mee, en houden de benefietmiddag mede als eerbetoon aan de destijds 28-jarige Volendamse.

Eva Veerman wilde meedoen aan de Alpe 'd HuZes ter ere van een overleden familielid. Zo ver kwam het nooit. In de nacht van 15 op 16 mei 2021 maakte haar ex-vriend Jordan M. op gruwelijke wijze een eind aan haar leven.

De benefietmiddag duurt van 14:00 tot 17:00 uur en meerdere artiesten, de meesten uit Volendam. doen belangeloos mee: Carola Smit, Dik Plat, Dennis Sier, de band Blue Wednesday, de 'Zwarte Sinatra' Sjonatra, dj R. Summers en Jennifer met gitaristen Timo en Marco. Er is een grote loterij met luxe prijzen in de stijl van Eva, gedoneerd door diverse sponsoren. Blue Wednesday heeft speciaal voor Eva een repertoire met ABBA-nummers gemaakt.

Toegang is gratis, er staan speciale dozen voor donaties. Meer over Team Eva Veerman op opgevenisgeenoptie.nl.
Pin It
Bekeken: 2650x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/