De vakantie is net voorbij en dat heeft op de ring van Alkmaar alweer voor meerdere verkeersongevallen gezorgd tijdens de drukke ochtendspits. Ook dinsdagochtend was het een aantal keren raak, en net als op maandag was er ook weer een vrachtwagen met pech.

In de vroege ochtend werd een vrachtwagenchauffeur op de N242 in de richting van Heerhugowaard getroffen door pech. Zijn vrachtwagen kwam stil te staan ter hoogte van Ranzijn en moest geborgen worden.  Eén rijstrook was enige tijd niet beschikbaar. Later vond in de andere richting, net voorbij de Nollenweg (N508) een kop-staartbotsing plaats. De schade leek mee te vallen, maar toch zijn beide auto's afgevoerd.

Ook op de Nollenweg zelf ging het mis. In de richting van Oudorp vond op Nollenbrug een kop-staartbotsing plaats. Hier was de schade groter. Beide auto's zijn geborgen. (foto's: Weginspecteur Albert)
Pin It
Bekeken: 6608x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/