De inschrijving voor de schoolzwemkampioenschappen op 4 maart in zwembad Waardergolf is geopend. Kinderen die in Heerhugowaard naar school gaan en in groep drie tot en met acht zitten kunnen zich inschrijven voor deze gratis sprintwedstrijd.

"Elke deelnemer zwemt één baan schoolslag, één baan rugcrawl en één baan vrije slag", vertelt Zwem- en poloclub Aquawaard over de wedstrijd die op 4 maart om 16:00 uur start. "Ervaring met wedstrijdzwemmen is niet nodig, maar een A-diploma en een gezonde dosis doorzettingsvermogen wel."

Voor onervaren zwemmers is het mogelijk om eerst twee proeflessen te volgen om kennis te maken met de zwemslagen. Tot en met dinsdag 14 februari kunnen ouders of verzorgers de kinderen zelf aanmelden via dit formulier. Het is wel belangrijk om te benoemen naar welke basisschool het kind gaat. Voor verdere vragen is de organisatie te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Foto: Connie Kerkhofs)
Pin It
Bekeken: 937x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/