Creativiteitscentrum Atelier 6 houdt zondag 15 januari een open dag. Van 11:00 tot 16:00 uur kunnen geΓ―nteresseerden rondkijken in de vier atelierruimten en een expositie bekijken.

Beeldhouwen, tekenen, keramiek, fotografie en meer. Het Heerhugowaardse Atelier6 heeft een groot aanbod van verschillende cursussen. "Deze dag biedt de mogelijkheid om eens een kijkje bij ons te nemen", schrijft Atelier 6 in een bericht. Tijdens de open dag wordt meer informatie gegeven over de cursussen en is te zien wat voor kunstwerken in Atelier 6 worden gemaakt.

Het Heerhugowaardse creativiteitscentrum is gevestigd aan de Daltonstraat 11a. Meer informatie is te vinden op atelier6.nl.
Pin It
Bekeken: 1324x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/