Op dit moment wordt hard gewerkt aan de eerste Social Sofa in Dijk en Waard. Vrijwilligers  De betonnen bank wordt door vrijwilligers twee keer per week ingelegd met mozaïek en heeft als doel het tegengaan van sociale verkilling. Niet alleen het gebruik van de bank zorgt voor sociale verbinding, ook het maakproces. Alle inwoners van Dijk en Waard kunnen hier aan bijdragen.

Onder leiding van docent Margret Schilder hebben leerlingen van Praktijkschool Focus een ontwerp gemaakt, welke door de organisatie van Social-Sofa in mozaïekstenen in de juiste kleuren is voorbereid. Het mozaïeken kost veel tijd en alle hulp van harte welkom. Onder begeleiding van een mozaïek-coördinator gaan vrijwilligers samen aan de slag en dragen zij dus persoonlijke steentje bij aan dit initiatief.

Een steentje bijdragen kan op dinsdag en vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur. Aanmelden kan via coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 894x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/