De 18-jarige Heerhugowaarder die verdacht wordt van een gijzeling en beroving moet langer in de gevangenis blijven. De raadkamer van de rechtbank heeft onlangs besloten om zijn voorlopige hechtenis met dertig dagen te verlengen, zo schrijft het NHD.

De Taxuslaan op 22 september vorig jaar. Het is rond 22:00 uur als het slachtoffer wordt bedreigd door drie gemaskerde mensen. Ze dwingen hem om naar de geldautomaat aan het Stationsplein te rijden. Daar aangekomen moet hij geld pinnen. Terug bij de auto ziet de gegijzelde kans om weg te komen. De drie verdachten nemen vervolgens de benen met zijn geld.

Lang tastte de politie in het duister over wie verantwoordelijk zouden zijn voor de Heerhugowaardse gijzeling. Begin december gaf de politie geblurde beelden van de verdachten vrij. "En als ze binnen twee weken zich niet melden, dan plaatsen we de originele foto's", benadrukte de politie.

Nog voor het verstreken van de termijn werden de 18-jarige Heerhugowaarder en zijn minderjarige medeverdachten herkend en aangehouden. De 17-jarige jongen uit Castricum en 16-jarige Heerhugowaardse zijn inmiddels weer vrijgelaten, maar blijven volgens het Openbaar Ministerie wel verdachten in de zaak.
Pin It
Bekeken: 1313x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/