Er komt een benefietconcert om Robbert van der Steenhoven te herdenken. De Heerhugowaardse zanger overleed vorig jaar april plotseling op 32-jarige leeftijd. Mark Kroon heeft het concert gepland op 12 maart in Café De Roode Leeuw, van 15:00 tot 22:00 uur.

Onder meer Django Wagner, John West en Lange Frans komen optreden tijdens 'benefiet herdenkingsconcert Triple XXXL'. "Het is bijna een jaar geleden dat Robbert overleed", vertelt Kroon. "Heel veel collega's hebben toegezegd om tijdens het benefietconcert gratis op te treden. Dat is erg mooi. Tijdens het concert wordt bekendgemaakt naar welk goed doel het geld gaat, maar het heeft iets te maken met Robbert."

Volgens Kroon belooft het een middag te worden vol herinneringen en verhalen, maar vooral gezelligheid waar Robbert voor stond. Kaartjes zijn vanaf maandag 30 januari voor 20 euro te koop. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van De Roode Leeuw.
Pin It
Bekeken: 2055x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/