Een dode man is zaterdagochtend gevonden in een sloot langs de N242 in Heerhugowaard. Het is vooralsnog niet bekend om wie het gaat. De politie is een onderzoek gestart.

Het lichaam is zaterdagochtend gevonden in de buurt van de Zuidtangent, meldt politiewoordvoerder Derk Burger aan Dijk en Waard Centraal. Het gaat om een sloot langs de provinciale weg.

Op dit moment kan de woordvoerder nog geen uitspraken doen over wie de man is. "Dat weten we nog niet. Hij is inmiddels naar het mortuarium gebracht. Ik verwacht dat we zondag of anders maandag met meer informatie naar buiten kunnen komen."
Pin It
Bekeken: 12421x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/